top of page

tietosuojaseloste

Keräämme, vastaanotamme ja tallennamme tietoja, jotka annat meille verkkosivuillamme yhteydenoton tai työhakemuksen muodossa. Lisäksi keräämme Internet-protokolla (IP) -osoitteen, jota käytetään tietokoneesi yhdistämiseen Internetiin; kirjautumistiedot; sähköpostiosoitteen; salasanan; tietokoneen ja yhteyden tiedot. Käytämme ohjelmistoja sivuston käytön mittaamiseen ja keräämiseen, mukaan lukien sivujen latausaikoja, vierailujen kestoa tietyillä sivuilla, vuorovaikutusta sivuilla ja tapoja selata pois sivulta. Keräämme myös henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa (mukaan lukien nimi, sähköposti, salasana, viestintä); kommentit, palaute ja henkilökohtainen profiili.

Kun otat meihin yhteyttä tai lähetät työhakemuksen verkkosivustomme kautta, prosessin osana keräämme sinulta henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Henkilökohtaisia tietojasi käytetään vain yllä mainittuihin tarkoituksiin. Tietojasi voidaan säilyttää Wix.com-alustan tietovarastossa, tietokannoissa ja yleisissä Wix.com-sovelluksissa. Tiedot säilytetään suojatuilla palvelimilla palomuurin takana.

Palvelumme isännöi Wix.com-alusta. Wix.com tarjoaa meille verkkopohjaisen alustan, jonka kautta voimme vastaanottaa yhteydenottoja ja työhakemuksia. Voimme olla yhteydessä sinuun tilisi, yhteydenottosi, ongelmien ratkaisemisen, riitojen selvittämisen tai muuten tarvittavien asioiden hoitamiseksi. Tätä varten voimme olla sinuun yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestein ja postitse.

 

Jos et halua meidän käsittelevän tietojasi enää, ota meihin yhteyttä osoitteessa tuloksiapalvelut(at)tuloksiapalvelut.fi. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan välittömästi niiden julkaisemisen jälkeen verkkosivustolla. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme siitä täällä, jotta olet tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä olosuhteissa, jos sellaisia on, käytämme ja/tai luovutamme niitä.

Henkilöstöpalvelut Tuloksia Oy

bottom of page